Verzendkosten bij kadootjes-online.  

* kadootjes-online hanteert de volgende verzendkosten: Brievenbuspost/pakjes €4,25  Kadootjes-online verzendt brievenbuspost/pakjes via PostNL (De verzendkosten zijn opgebouwd uit portokosten, handelingskosten, verpakkingskosten en BTW.)

*  Pakketpost inclusief track and trace code €6,95. Pakketpost wordt verzonden via My Parcel met de diensten van PostNL. (De verzendkosten zijn opgebouwd uit portokosten, handlingskosten, verpakkingskosten en BTW.)  Bij een bestelling vanaf €150,00 worden er geen verzendkosten berekend voor bestellingen binnen Nederland. 

Let op: PostNL is gestopt met de tweede bezorgpoging. Lukt de eerste bezorgpoging niet dan brengt PostNL je pakketje naar het dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt. Je kunt je pakketje dan diezelfde dag, of de dag erna nog ophalen bij dit afhaalpunt. Houd de track and trace gegevens in de gaten waar jouw pakketje afgeleverd is. Denk er aan om een legitimatie mee te nemen.  Het postNL afhaalpunt bewaart jouw pakketje een week, heb je het dan nog niet opgehaald dan wordt je pakketje teruggestuurt naar kadootjes online. Wil je dat we je pakketje opnieuw naar je toe sturen? Geen probleem,  je betaald ons dan wel nogmaals de verzendkosten, ook als het een pakket betreft waar je geen verzendkosten voor betaald hebt. Wil je je bestelling dan liever annuleren? Ook dat is geen probleem, we maken dan je betaalde bedrag retour aan je over,  minius de verzendkosten.

* Vanaf 1-07-2022 krijg je geen niet-thuis briefje meer in de brievenbus, je ontvang via de mail een bericht van postNL waar je pakketje zich bevindt. 

* Mocht het zo zijn dat er pakketpost berekend is en je pakketje past toch door de brievenbus (mits niet te hoog in waarde), dan maken we €2,70 retour aan je over. 

* Tarieven Buitenland:  België en Duitsland €9.95*  Frankrijk €14,95*  Bij een bestelling boven de €175,- worden er geen verzendkosten berekend naar België & Duitsland. Bij een bestelling voor de €200,00 worden er geen verzendkosten berekend naar Frankrijk.

* Bestellingen naar het buitenland worden altijd als Pakket verzonden. Pakketpost naar het buitenland wordt altijd verzekerd verzonden. Handtekening voor ontvangst, alleen op huisadres aangeboden en verzekerd voor het hele  factuurbedrag.

* Wil je naar een ander land binnen Europa verzenden, mail dan even voor de verzendkosten.

© 2014 - 2023 kadootjes online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel