Hierbij informatie van PostNL over de bezorging in verband met het coronavirus.

 

Beste Klant,

Jouw gezondheid en veiligheid, en die van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen we de richtlijnen van het RIVM en andere autoriteiten. Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen nemen we extra maatregelen. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Daarom bezorgen we post en pakketten tot op heden zoals je van ons gewend bent.

Wij begrijpen dat er vragen zijn over de bezorging. We geven je graag een aantal tips:

  
 
  • Om goed op de hoogte blijven raden we je aan om de status van je bezorging in de PostNL-app te volgen. Hier kun je je pakket volgen met track & trace en blijf je op de hoogte via pushmeldingen. Mocht er iets wijzigingen in de bezorging, vind je hier de laatste informatie.

 

  • Vanaf maandag 16 maart hoef je het scanapparaat van de bezorger niet meer aan te pakken. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. Onze bezorger zal na jouw toestemming tekenen voor ontvangst. Hij zal tevens vragen naar de laatste 3 cijfers van je legitimatiebewijs en deze noteren in het handtekeningveld.
 
  • Als je zelf online je pakket klaar maakt voor verzending, dan kun je ook gebruik maken van onze pakket- en briefautomaten. Deze vind je op onze locatiewijzer. Alle PostNL-punten en brievenbussen vind je hier ook.
 
  • Ben je in quarantaine? Dan is het mogelijk om iemand anders jouw pakket te laten ophalen bij het PostNL-punt. De persoon die jouw pakket ophaalt, moet een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs, ID-kaart) meenemen (geen kopie) en de track & trace code en jouw adres kunnen opgeven.

  Zendingen naar PostNl locaties in Begië:

 

  • Het is helaas op het momenteel niet mogelijk een bestelling direct naar een PostNL-punt in België te laten sturen. Pakketten die nog vertrekken naar een gesloten PostNL-punt worden retour gestuurd naar de afzender. Pakketten die we na een tweede poging niet bij de consument thuis bezorgd kunnen worden, gaan naar een PostNL-punt dat open blijft.

  • De meest actuele status van de pakketten is te vinden via Track & Trace van PostNL
  
Meer informatie
We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus goed in de gaten. Op postnl.nl/corona tref je de laatste informatie.
© 2014 - 2023 kadootjes online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel