Kletspot kids editie

Vorige Artikel 9 van 27 Volgende
€ 13,95 (inclusief 21% BTW)

De kletspot 'kids editie'. Speciaal voor kids tussen de 6 en 14 jaar. *

Tof om kado te geven en te krijgen!

Aan de kant met de Ipad, Xbox en andere schermen;-) want ook kinderen hebben soms even een WIFI PAUZE  nodig. Gezellig met elkaar communiceren, plezier maken en vooral LACHEN!

  • De Kletskaarten zijn voorzien van 100 leuke en grappige vragen.
     
  • Om de kids nog meer te stimuleren hebben ze de mogelijkheid om het KLETSSPEL te spelen. Hiervoor zijn er een dobbelsteen en spelregels toegevoegd. Het spelen met de dobbelsteen is juist erg geschikt voor kinderen vanaf een jaar of negen. Dit omdat er bij deze variant ook vragen bedacht moeten worden en uit ervaring is gebleken dat dat moeilijkeris voor jongere kinderen.

Door de toevoeging van deze speloptie is deze versie van de KLETSPOT voor elke leeftijd. Hilarisch, Grappig en Onwijs Gezellig!

*De kletspot 'kids editie' wordt geleverd in een mooie plastic pot van 13 cm hoog en 11 cm doorsnede. De dobbelsteen varieert van kleur, net als het randje om de deksel.

* Je kunt aangeven of het een kadootje voor een jongen of een meisje is. Het enige verschil is de kleur rand van de deksel. Verder zijn de potten voor jongens en meisjes geschikt!

* Zijn de kletspotten uitverkocht? We bestellen ze op tijd bij maar zijn afhankelijk van de actuele voorraad van onze leverancier, het kan daarom wat langer duren!

*Bestel je meer potten dan we op voorraad hebben, dan zal de gehele bestelling  in een keer verzonden worden!

© 2014 - 2019 kadootjes-online | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel